dinsdag 13 mei 2014

Hangplekproat

Mogguh vlakschermers het belooft een mooie dag te worden. Met 5 graden op de teller en blauwe lucht., espressootje, krantje en smartphoontje aan het nieuws spotten. Als pensionado geniet ik daar echt van, al heb ik zelf mijn aganda behoorlijk vol laten lopen met participatie klussen.
Eén daarvan is PBO lid, de afkorting van omroep raad, waar ik gisteravond vergadering TVEnschedeFM van had.
 "We" zijn alweer genomineerd voor de beste locale omroep van het jaar. Een van de PBO taken is het beluisteren en beoordelen van programma's.  Deze keer hebben we de programma's beoordeeld die ingezonden zijn voor de nominatie. Nou mensen we hoeven ons als "lokalo" echt niet te schamen voor de inmiddels zeer volwassen geworden programma's.
Vooral het politieke debat programma TGD waar ikzelf bij aanwezig was, mag er zijn en hoeft niet onder te doen voor het Hilversumse. Wat een Twents randstedelijk talent. (Kijk zelf maar op de site van TVEnschedeFM.
We mogen onze handen dichtknijpen met zo'n goed georganiseerde lokale omroep die in samenwerking met de regionale onderwijs instellingen zulke transparante programma's neerzet.
En dat te bedenken met zo'n 8 vaste medewerkers en ca. 200 vrijwilligers en stagiaires.
Ja al die camera's,  microfoons en de bijbehorende apparatuur, dat is de grootste onkostenpost en dat gaat gepaard met gemeentelijke afhankelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten