zaterdag 5 april 2014

Hangplekproat

Goede vroege morgen vlakschermvrienden. De morgen stond heeft goud in de mond of op zijn Engels: De vroege vogel vangt de worm. Inderdaad het grote vogel zangkoor is al begonnen.
Deze keer met een espressootje nieuws vergaren uit het wijkblad Boeke-loos. Vrienden er gebeurt veel in ons dorp aks ik zo lees. Functie verdeling nieuwe dorpsraad; Naam voor de nieuwe  hangplek De Zoutveste; Opening kindercentrum Boekelo Centraal, Actie kerkcomplex de Marke; Zout boren bij het Ganzebos; De zieken boeg van de Windmolen (een van de doktoren en assistentes ziek); Koningsdag; 10 jaar Fleuranthus;  Paasvuur, en zo meer. Jammer van de winkel leegstand in het vernieuwde dorpshart is ondanks dat de Bleekerij (woonwijk) bij is gekomen. Respect heb ik voor de ondernemers die hun stinkende best doen om van Boekelo een gezellig terras dorp te maken.
Link vond ik het wel dat de gemeente een gedoogbesluit heeft genomen ten aanzien van de MFA ( Multi Functionele Accomodatie ), want door bezwaar van één van de buren loopt de bouw hiervan vertraging op. Maar dat zal de pret echt niet drukken, want er komt een feestelijke opening georganiseerd door het strijdvaardige en standvastige Stichtingsbestuur van de MFA De Zweede.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten