donderdag 13 november 2014

Hangplekproat

Vlakschermvrienden als ik er goed over nadenk dan is het eigenlijk schandalig dat de ontsporing van de trein bij Borne door achterstallig onderhoud is gebeurt en dat dat ook nog eens een keer 2,5 miljoen kostte. De bevolking en spoorpersenerl heeft ontzettend geluk gehad dat het niet erger is geweest betreft slachtoffers.
Nu zullen er een aantal lezers wel zeggen dat het democratie is en dat we vanwege de democratie we zelf voor de privatisering gekozen zoals openbaar vervoer, de zorg, de woningbouw stichtingen,  enz. enz
Maar dan zeg ik zitten ze dan te snurken daar in de 2e kamer als controlerende macht. Keer op keer worden diir verantwoordelijke ministers een staatssecretarissen ontiegelijke blunders gemaakt due ik allemaal niet op ga noemen.
Gisteravond weer bij Pauw die misstanden in de verpleeghuizen terwijl diezelfde overheid eist dat het vermogen va de geprivatiseerde instellingen op peil moet blijven.
Ontzettend boos over dit slappe gedoe en de aanpak van stromingen en opvattingen van mensen die onze samenleving ontwrichten.
En wat dacht je dan van de luchtmacht personeel die met die giftige verf moesten werken en nu ziek zijn. Dan wordt er ook nog iemand aangesteld om dit uit te zoeken die er uiteindelijk verantwoordelijk voor was. Het is maar goed dat onze jeugd zich over het algemeen geen zorgen maakt over dit soort dingen.
Denk dat het dan een stuk drukker zou zijn op het Malieveld.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten