zondag 29 juni 2014

Hangplekproat

Goedemorgen vlakschermvrienden het was gisteravond een latertje daar in de lounge van de Grolch Veste. Heb nu tijd om 'n Bants te lezen met een espressootje, de vroege vogels op 1 en het phoontje.
Zie bij "Pleinpraat" dat OPA in relatie wordt gebracht met de vrijgezellen veiling.
Dacht eigenlijk dat het door Feit Enschede was georganiseerd.
Het zou wel zo zijn dat deze mensen op de lijst van die partij ook in de organisatie zaten maar het geld wat dit evenement heeft opgebracht is voor "Kans voor een kind" en dat is het belangrijkste. Ik heb wel iets gehoord van hoeveel maar dat gaat Feit zelf publiceren.
Vorige week had ik het nog met een vriend  over Marijke van Hees, dat het zo'n gedreven vrouw met inspiratie en een keiharde werkster is. Eigenliijk jammer dat dan het vakvrouwschap als wethouder dan ook weg is!
Tijdens de campagne heb ik wel eens stekelig gedaan ten opzichte van de PvdA maar dat was meer vanwege arrogantie van bepaalde figuren binnen die partij. Gelukkig is dat verandert en er is weer een goede relatie.
Volgens mij moet je het verlies van die partij niet moet zoeken het verlinksen van hun leden maar meer het verrechtsen van de partij zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten